Toril - 20 år som sanger

20 års sangglede!

Tenk det, 20 år! 20 år siden Stjerner i Sikte nå i 2018 og 20 år siden Melodi Grand Prix i 2019. Det vil Toril markere med konsert i Surnadal kulturhus sammen med dyktige musikere.

Sang har vært en stor del av hennes liv siden hun var liten. Toril har brukt sangen som terapi når hun har hatt behov å trekke seg litt unna, men også fått delt sanggleden med andre i snart 20 år. Det har blitt mange oppdrag som gjestesolist i kor og band, i tillegg til opptredener i events, bryllup, barnedåp og begravelser. Toril har vært med som sopran i flere kor opp igjennom tidene. Spesielt mye sang ble det den lille tiden Toril bodde i Oslo, da hun gikk på frisørskole. Toril har også deltatt i flere år som syngende skuespiller i Lady Arbuthnott.

Nå er tiden inne for å markere disse «20 åra som sanger»! I konserten får publikum høre et knippe av Toril’s favorittsanger, i tillegg til en del sanger hun tidligere ikke har opptrådd med.

Toril ønsker å dele 20 års sangglede med alle som har lyst til å høre «Torilsanger». På scenen har hun med seg et knippe dyktige musikere, som vil hjelpe henne med å fylle storstua med godlyd denne kvelden.

Overskuddet av billettsalget vil gå til Kreftforeningens forskning på kreft.