Merry f***ing Christmas 2019

Surnadal Konseptutvikling (SKUV) gjentar suksessen fra 2017 og 2018, og setter opp tredje utgave av forestillingen «Merry F***ing Christmas» i Surnadal kulturhus fredag 6. og lørdag 7. desember.

MFC er en rocka juleforestilling, hvor publikum får servert både moderne juleklassikere og humoristiske skråblikk på den moderne julefeiringen – alt framført av lokale artister i toppklasse.

I årets utgave fremfører lokale sangere og musikere låter av blant annet Sia, Coldplay, The Pogues og Mariah Carey.

Med som sangere er kjente Surnadalsnavn som Torstein Snekvik, Lisa Botterli Flostrand, Karstein Mauset, Gunn Astrid Hove, Øystein Hjelle Bondhus og MFC-debutant Pernille Torvik Kvande.

Disse blir, tradisjonen tro, akkompagnert av Brage Kristian Einum på tangenter, Oddbjørn Sponås på slagverk, Torbjørn Kvande på bass og Ola Langli på gitar. I år har vi også forsterket laget med Rolf Paulsen på orgel og synthesizer.

I tillegg er vi så heldige at vi også i år har fått med oss KIN Dansekompani, og de vil bidra med imponerende dans, som alltid.

Forestillingens humoristiske alibi er det den lokale, talentfulle trioen Eirik Nordvik, Håkon Solem og Line Indergård som står for. Publikum kan dermed glede seg til nye forestillinger med en uslåelig kombinasjon av kvalitetsmusikk, -dans og -humor.

Merry F***ing Christmas er SKUVs forsøk på å lage en juleforestilling med annerledes innhold enn julekonsertene med det klassiske julerepertoar. Vi fikk en ide om at det innenfor pop og rock-tradisjonen finnes mye god julemusikk, som ikke er så ofte brukt og fremført. Vi har plukket frem et knippe av disse sangene, som vi tror vil sette publikum i like god julestemning som de mer tradisjonelle julesangene.

Med humoristiske skråblikk underveis satser vi på en løs og ledig dose god juleunderholdning.

For alle som skal på julebord på hotellet disse kveldene, er dette et utmerket vorspiel, men forestillingen er naturligvis åpen for de som ikke skal på julebord også.

Åpen bar i kulturhuset fra kl 18.00.

Alt overskudd går, som alltid, uavkortet til SKUV sitt arbeid med å bygge opp en arena for lokale kulturutøvere.

Forestillingen begynner kl 19.00 begge kvelder. De to foregående årene har begge forestillinger vært helt utsolgte, så her lønner det seg å være tidlig ute!

Billettar til Merry f***ing Christmas 2019

1. Lau 7. des kl 19:00 Storstuå Les meir Kjøp