På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

"Børning"

Brom brom - action og humor i ekstraordinært bilrace fra Oslo til Nordkapp. Børning er den første bilfilmen fra Norge, med Anders Baasmo Christiansen, Jenny Skavlan, Otto Jespersen og Sven Nordin.

Roy (Anders Baasmo Christiansen) er en bilgal mann godt på vei inn i 30-årene. Det eneste han interesserer seg for er å drive sjappa "Stallion Parts". Utover det mekker han på sin elskede ikoniske Ford Mustang "Lillegul" som han kjører løp med på fritiden. Datteren Nina (Ida Husøy) bor sammen med sin mor i et godt borgerlig miljø - fjernt fra Roys verden.

Konflikten oppstår da Nina plutselig dukker opp for å tilbringe ferien med Roy. Han husker ikke noen slik avtale i det hele tatt. I hans kalender er det bare oppført billøpet "Street legal" og datteren er ikke annet enn rusk i maskineriet.

Under premieutdelingen etter løpet, der favoritten Roy overrasket ved ikke å vinne på grunn av motortrøbbel, utfordres Roy av sin erkefiende TT til et "illegal street race" til Sinsen. For å få slutt på tergingen sier Roy "ja" hvis løpet går fra Oslo til Nordkapp. Og det skal bare være to regler: 1) Først til Nordkapp har vunnet, og 2) Det er ingen andre regler (bortsett fra at det ikke er lov å kjøre via Sverige).

Sensur:  Alle  Speletid: 1t. 32 min.  Sjanger: Action/Komedie

"Teenage Mutant Ninja Turtles (3D)"

Shredder og hans klan truer New York, og det eneste som kan stoppe ham er Ninja Turtles og den fryktløse reporteren april O'Neil.

En by trenger helter. Mørket har senket seg over New York etter at Shredder og hans klan har tatt jerngrep på New York. Fremtiden ser dyster ut inntil fire merkelige brødre stiger opp fra kloakken, og entrer byen som Teenage Mutant Ninja Turtles. Skilpaddene må samarbeide med den fryktløse reporteren April O'Neil (Megan Fox) og hennes spøkefulle kameramann Vern Fenwick (Will Arnett) for å redde byen og ødelegge for Shredder's planer. Basert på Teenage Mutant Ninja Turtles-karakterene skapt av Peter Larid og Kevin Eastman. Manusforfatterne Josh Applebaum, André Nemec og Evan Daugherty, produsent Michael Bay (Transformers-filmen) og regissør Jonathan Liebesman (Wrath of the Titans) presenterer Teenage Mutant Ninja Turtles - den populære serien som har gledet folk i flere tiår - for et nytt kinopublikum.

Sensur:  11 år  Speletid: 1t. 41 min.  Sjanger: Action/Animasjon/Fantasy/Komedie

 

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965