På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

 

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

 

"Kjæledyrenes hemmelige liv (no. tale)"

Hva tror du at kjæledyret ditt egentlig gjør når du er borte? Svaret får du i denne morsomme nye animasjonsfilmen fra studioet bak "Grusomme meg" og "Minions"!Livet til hunden Max er rosenrødt der han nyter dagene som et bortskjemt kjæledyr i et høyhus på Manhattan. Hunden Fifi, som bor over gaten, har et godt øye til Max - og en forkjærlighet for TV-såpeoperaer. Men alt snus på hodet når eieren til Max bringer hjem en kranglete, ny hund - uten stamtavle, som prøver å ta plassen hans. Som om ikke det var nok, er den søte, lille kaninen Snøball i ferd med å bygge en hær av eierløse kjæledyr, som ønsker å ta revansj på menneskene som satte dem på gaten. NB: Før filmen vises den splitter nye kortfilmen Minions gartnertrøbbel!

Sensur: Alle  Speletid: 1 t. 30 min.  Sjanger: Barnefilm/Animasjon

 

"Love & Friendship"

Lady Susan Vernon har nylig blitt enkefrue og tar midlertidig residens hos svigerfamilien for å ta avstand fra de fargerike ryktene om kurtisering innad i de dannede kretser. Hun benytter anledningen til å leke Kirsten Giftekniv for sin datter Frederica, og naturligvis for seg selv.

En særs underholdende filmatisering av Jane Austens roman LADY SUSAN, regissert av Whit Stillman. Stillman er mest kjent for trilogien bestående av METROPOLITAN, BARCELONA og THE LAST DAYS OF DISCO, samt DAMSELS IN DISTRESS som kom ut i 2011. Han har også utgitt boken "Love & Friendship: In Which Jane Austen's Lady Susan Vernon Is Entirely Vindicated" i forbindelse med filmlanseringen.

I rollene finner vi blant andre Kate Beckinsale som Lady Susan Vernon, Chloe Sevigny som hennes amerikanske venninne og Stephen Fry som venninnens mann.

ANMELDELSER:
99% gode anmeldelser på Rotten Tomatoes:
https://www.rottentomatoes.com/m/love_and_friendship/

"Whit Stillman ble født til å regissere Jane Austen" - 5 av 5 i The Guardian:
https://www.theguardian.com/film/2016/may/26/love-friendship-review-whit-stillmans-austen-drama-is-a-racy-delight

"Jane Austen har aldri vært morsommere" - 5 av 5 i The Telegraph:
http://www.telegraph.co.uk/film/love-and-friendship/review/

Sensur: Alle  Speletid: 1 t. 32 min.  Sjanger: Romantisk komedie

 

Her kan du kjøpe billetter på nett.

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kontaktinformasjon:
Navn: Malin Baumann
Mail. Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen
Telefon: 480 93 254