På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

"Annie (no. tale)"

Den populære musikalen "Annie" er tilbake i en ny, frisk drakt i denne oppdaterte fortellingen om barnehjemsjenta Annie som aldri sluttet å tro på morgendagen. Jay-Z og Will Smith er produsenter, mens Quvenzhane Wallis, Cameron Diaz, Rose Byrne og Jamie Foxx spiller hovedrollene.

En av verdens mest elskede musikaler er tilbake for å vinne hjertene til et nytt publikum. Ti år gamle Annie Bennett bor på et fosterhjem i Harlem, og drømmer om at foreldrene en dag vil komme tilbake for å hente henne. I mellomtiden gjør den ondskapsfulle og bitre bestyrerinnen, Colleen Hannigan (Cameron Diaz), livet surt for henne og de andre fosterhjemsbarna. På den andre siden av byen jobber milliardæren Will Stacks (Jamie Foxx) hardt med sin borgermesterkampanje. For å vinne velgernes gunst og fremstå so men familiemann, lar han Annie flytte inn i den luksuriøse penthouseleiligheten sin i en periode. Men etter hvert blir han sjarmert av lille jentas ustanselige pågangsmot og optimisme.

Alle sangene du elsker er tilbake i en ny drakt. Se filmen og nynn med på de udødelige gledessprederne, som "Tomorrow", "You're Never Fully Dressed Without a Smile" og "It's the Hard-Knosk Life".

Sensur:  Alle  Speletid: 1t. 58 min.  Sjanger: Barnefilm/Musikal/Familiefilm/Drama

"Fast & Furious 7"

Vin Diesel og Dwayne Johnson er tilbake i tidenes råeste filmserie. Rydd veien for Fast & Furious 7!

Etter at den fartsglade gjengen til Dominic Toretto (Vin Diesel) og Brian O'Conner (Paul Walker) beseiret Owen Shaw, har de endelig kunnet reise tilbake til USA og leve de normale livene de drømte om. Men Owens eldre bror, Deckard Shaw (Jason Statham), er hevnlysten, og akter ikke å gi seg før hvert medlem av Doms klan er tatt av dage. Det neste store kappløpet med tiden er i gang.

James Wan regisserer dette neste kapittelet i den enormt suksessrike filmfranchisen. I tillegg til Diesel og Johnson, er også en rekke andre favoritter tilbake, som Michelle Rodriguez, Jordana Brewster, Tyrese Gibson, Chris "Ludacris" Bridges, Elsa Pataky og Lucas Black. Nye ansikter i Fast & Furious-sammenheng denne gangen er de internasjonale actionstjernene Jason Statham, Djimon Hounsou, Tony Jaa, Ronda Rousey and Kurt Russell.

Neal H. Moritz, Vin Diesel og Michael Fottrell er tilbake på produsentsiden, mens manus er skrevet av Chris Morgan.

Sensur:  11 år  Speletid: 2t. 17 min.  Sjanger: Action/Thriller

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame