På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

 

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

 

"Operasjon Arktis"

Vinterstormen raser over Svalbard og drivisen kapsler inn Halvmåneøya. Midt i dette isødet står tre barn: 13- årige Julia og hennes to småsøsken, tvillingene Ida og Sindre på 8 år. Helt alene.
De er havnet der ved en skjebnesvanger feil. Ingen vet at de er der. De vet ikke engang selv hvor de er. Og på det norske fastlandet leter foreldre og politi desperat etter barna, uvitende om at det bokstavelig talt er et hav imellom dem.

For tre barn fra byen starter en kamp for å overvinne både sin egen redsel og de dramatiske og tilsynelatende nådeløse naturkreftene. I tillegg blir hytta de har søkt tilflukt i beleiret av en nærgående isbjørn. Det er ikke bare storesøster Julia som må vokse opp raskt. Stilt overfor en i utgangspunktet umulig situasjon, må alle tre lære noe som barn elsker, men som vår moderne verden i stor grad har fratatt dem; Muligheten til å mestre "det umulige"!

Sensur:  7 år  Speletid: 1t. 29 min.  Sjanger: Eventyr/Familiefilm

 

"Annabelle"

Amerikansk skrekkfilm og spin-off til den skumle kinosuksessen The Conjuring. Annabelle begynner før ondskapen har slått ut i full blomst.

Hun skremte deg i "The Conjuring", dette er hvordan alt begynte for Annabelle. Hun er en dukke som kan spre ondskap og frykt, innelåst i et hemmeligholdt museum i Connecticut. Det eneste besøket hun får er fra en prest som velsigner henne to ganger i måneden.

John Form har funnet den perfekte gave til sin blivende kone Mia - en vakker, sjelden og gammeldags dukke kledd i en ren, hvit bryllupskjole. Men Mias kjærlighet til dukken Annabelle skal ikke bli langvarig.

Midt i en skrekkelig natt blir parets hus angrepet av en satanistisk kult. Blod og terror er ikke det eneste de etterlater seg. De har lagt igjen noe vondt og ondskapsfullt ett sted i huset som overgår ugjerningene de har begått.

Noe har skjedd med Annabelle...

Sensur:  15 år  Speletid: 1t. 38 min.  Sjanger: Skrekkfilm

 

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965