På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman

FILMOMTALER FRÅ FILMWEB:

"Trio - Jakten på Olavsskrinet"

I tre sesonger har vi fulgt TRIO-gjengen på NRK Super, og fra 17. februar 2017 kan vi endelig se TRIO på det store lerretet. I kinofilmen "TRIO - Jakten på Olavsskrinet" blir vi med den nysgjerrige ungdomstrioen Nora, Simen og Lars på nye eventyr. I hundrevis av år har mennesker lett etter det myteomspunne Olavsskrinet. Ingen har funnet det. Nå er vennegjengen TRIO i ferd med å løse det store mysteriet. Problemet er bare at livsfarlige skattejegere er på sporet av dem og skatten... I en spektakulær jakt, med myten om Olav den hellige, Nidarosdomen og vill norsk natur som bakteppe, settes både vennskap og familiemedlemmers liv på spill.

Sensur: 9 år  Speletid: 1 t. 19 min.  Sjanger: Spenning/Familiefilm                                                                                            NETTBILLETT

"La La Land"

LA LA LAND begynner på samme måte som alt begynner i L.A.: På motorveien. Det er her Sebastian (RYAN GOSLING) møter Mia (EMMA STONE), med hissig tuting i en trafikkork. Begge to drømmer om de nesten umulige håpene som er karakteristiske for byen: Sebastian forsøker å få folk til å bry seg om tradisjonell Jazz i det 21. århundret, Mia ønsker å bli skuespillerinne og klare bare én uforstyrret audition. Ingen av dem trodde at deres skjebnesvangre møte ville hjelpe dem til å ta sjanser de aldri kunne gjort på egenhånd.

Spranget de begge tar, mot hverandre og mot sine artistiske drømmer, skaper en henførende filmatisk verden i La La Land - en verden som med lys, farge, lyd, musikk og ord drar oss med inn i ekstasen fra lykken vi jakter på og sorgen over kjærligheten vi aldri kommer over.

Sensur: Allle  Speletid: 2 t. 09 min.  Sjanger: Drama / Komedie / Musikal / Romantikk                                                                NETTBILLETT

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kontaktinformasjon: