På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

 

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

 

"Ant-Man (2D)"

Marveluniverset bringer denne sommeren en av grunnleggerne av The Avengers til det store lerretet for første gang med "Ant-Man".

Bevæpnet med en forbløffende evne til å krympe i omfang, men øke i styrke, må mestertyven Scott Lang (Paul Rudd) omfavne sin indre helt og hjelpe sin mentor, Dr. Hank Pym (Michael Douglas), med å beskytte hemmeligheten bak hans spektakulære Ant-Man-drakt mot en ny generasjon av ruvende trusler. Mot tilsynelatende uoverkommelige hindringer, må Pym og Lang planlegge og gjennomføre et kupp som kan redde verden.

Sensur:  12 år  Speletid: 1 t. 55 min.  Sjanger: Action/Eventyr

 

 

"Ted 2"

Gjensyn med John (Mark Wahlberg) og bamsen Ted i oppfølgeren til Seth MacFarlanes suksesskomedie.

Ted har giftet seg med Tami-Lynn, og paret forsøker nå å få barn sammen. Men for å få fikset det, trenger han hjelp av sin bestevenn, John. Ikke nok med, for å få foreldreretten til barnet, må ted først kunne bevise i retten at han er et menneske.

Seth MacFarlane er tilbake som mansuforfatter, regissør og stemmen til den rølpete teddybjørnen Ted, i denne oppfølgeren til en av tidenes største komisuksesser på kino. Tilbake er også Mark Wahlberg og manusmedforfatterne Alec Sulkin og Wellesley Wild.

Sensur:  12 år  Speletid: 1 t. 56 min.  Sjanger: Komedie

 

 

 

 

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965