På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

 

"Dum og dummere To"

Farrelly-brødrene er tilbake med en ny crazy historie om de to mestertullingene Harry og Lloyd, også denne gang med Jim Carrey og Jeff Daniels fremst i idiotkøen.

20 år etter den gale roadtrippen til Aspen, har Harry fått vite at han har voksen datter der ute. Harry begir seg ut på ennå et eventyr sammen med sin trofaste venn Lloyd for å finne sitt ukjente barn. Reisen skal vise seg å ikke gå helt som planlagt.

For regien står Bobby og Peter Farelly som i tillegg til den første Dum og dummere-filmen også er kjent for komediene Alle elsker Mary, Shallow Hal, Kingpin og Jeg, meg selv og Irene. På rollelisten finner vi i tillegg til Jim Carrey og Jeff Daniels navn som Laurie Holden, Rob Riggle og Kathleen Turner.

Sensur:  11 år  Speletid: 1t. 49 min.  Sjanger: Komedie

 

"The Hunger Games: Mockingjay Part 1"

The Hunger Games-serien fortsetter sin verdensomspennende triumfferd med The Hunger Games: Mockingjay Part 1.

I denne, den tredje filmen i serien, finner vi Katniss Everdeen (Jennifer Lawrence) i District 13 etter at hun i Catching Fire ga de årlige lekene det endelige dødsstøtet.
Under president Coins (Julianne Moore) lederskap og med sine fortrolige venner som rådgivere, utnytter Katniss sin nyvunne makt og innflytelse når hun må slåss for å redde både Peeta (Josh Hutcherson) og en nasjon som er i ferd med å samle seg i beundring over hennes mot.

The Hunger Games: Mockingjay Part 1 er regissert av Francis Lawrence etter manus av Danny Strong og Peter Craig, og er produsert av Nina Jacobsons Color Force sammen med produsent Jon Kilik. Romanen som filmen er basert på er den avsluttende i en trilogi skrevet av Suzanne Collins som har solgt mer enn 65 millioner bare i USA.

Sensur:  11 år  Speletid: 2t. 02 min.  Sjanger: Action/Drama/Thriller

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965