På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

 

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

 

"Jakten på Berlusconi"

Den smålubne travkusken Bjarte Lem får ikke lenger de gode hestene og må i desperasjon ty til fusk for å betjene stor gjeld. Et mislykket dopingforsøk ender med kidnapping av premiehingsten Berlusconi og jakten er i gang.

I rollene: Edward Schultheiss, Atle Antonsen, Jon Øigarden, Morten Ramm m.fl.

MER OM REGISSØREN:
Ole Endresen har gjennom flere år vært sentral i den nye bølgen av norsk tv-komedie både som manusforfatter, produsent og regissør. Han står bak kjente tv-serier som Team Antonsen, Ut i vår hage og Tre brødre som ikke er brødre, samt den litt mer dramatiske, men like komiske Etaten og oppfølgeren NAV. Han har regissert episoder av Lillyhammer og er en erfaren reklamefilmregissør.

Kong Curling fra 2011 var Endresens debut som spillefilmregissør, og ble en stor hit på kino og dvd. Nok en gang har han fått med seg Norges beste komiskuespillere, og 12. september starter Jakten på Berlusconi på alle landets kinoer!

Sensur:  11 år  Speletid: 1t. 22 min.  Sjanger: Komedie

 

"Lucy"

I Luc Bessons "Lucy" spiller Scarlett Johansson en ung kvinne som tvinges til å utføre en jobb for en narkotikaliga. Oppdraget går galt, og hun tas til fange mens de farlige stoffene hun smugler i magen lekker ut i kroppen. Men i stedet for å dø av en overdose, forvandles hun til en nådeløs drapsmaskin som evolverer seg i et stadig raskere tempo.

Fra "La Femme Nikita" og "Leon" til "Det femte element", har manusforfatter og regissør Luc Besson skapt noen av de tøffeste og mest minneverdige kvinnelige actionheltene i filmhistorien. Nå gir Besson oss "Lucy" - en intens actionthriller hvor Scarlett Johansson spiller en ung kvinne som vikles inn i lyssky affærer. Når oppdraget hennes går galt, forvandles hun ved en tilfeldighet til en nådeløs kriger som er i stand til å utnytte 100 prosent av sin hjernekapasitet og evolvere seg langt utover menneskelig forstand.

Sensur:  15 år  Speletid: 1t. 29 min.  Sjanger: Action

 

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965