På kino denne veka PDF Skriv ut E-post
Skrevet av Pål Norman   

FILMOMTALAR FRÅ FILMWEB:

"Dragetreneren 2 (no. tale 3D)"

Tre bestevenner befinner seg der vi alle har vært- i det uforutsigbare øyeblikket i datingfasen der man må bestemme "Så...hvor står vi egentlig?"

Jason (Zac Efron) og Daniel (Miles Teller) lever sine bekymringsløse singleliv i New York når bestevennen Mikey (Michael B. Jordan) plutselig får beskjeden om at kona hans vil skilles. For å vise sin støtte, stiller de to vennene opp for Mikey, og de tre lover hverandre at de heretter skal unngå forpliktelser for en hver pris og leve singlelivet sammen. Planen sporer kjapt av når Mikey begynner å date eksen, og Jason og Daniel uventet går hen og forelsker seg. Snart befinner alle tre seg ved det avgjørende punktet i livet, det øyeblikket der ordet "vel…" er det skumleste ordet som finnes!

Sensur:  7 år  Speletid: 1t. 41 min.  Sjanger: Animasjon/Familiefilm

 

"Transformers: Age of Extinction 3D"

En bilmekaniker (Mark Wahlberg) og datteren hans gjør en oppdagelse som trekker dem inn i konflikten mellom Autobots og Decepticons - mens paranoide myndigheter jakter på dem.

Michael Bay er tilbake med en ny actionfylt Transformers-film, større og bedre enn noensinne. I "Transformers: Age of Extinction" spiller Mark Wahlberg bilmekanikeren Cade Yerager, som går til et anskaffelse av et gammelt trailervrak han vil sette i stand. Det han ikke vet er at den rustne doningen egentlig er Autobotenes leder, Optimus Prime. Myndighetene har satt i gang en aksjon for å utrydde alle Transformers på Jorden, med hjelp av den mystiske, utenomjordiske skapningen Lockdown. Snart er Cade og datteren hans, Tessa (Nicola Peltz), jaktet på av både Lockdown, myndighetene og de farlige Decepticons. Hvis Autobots skal ha en sjanse til å overleve, må de alliere seg med de mest fryktede av alle Transformers-robotene: De gigantiske Dinobots.

 

Sensur:  11 år  Speletid: 2t. 44 min.  Sjanger: Action/Eventyr/Sci-fi

Her kan du kjøpe billettar eller følgje med på billettsalget.

 

 

Ønsker du å annonsere på kino? Ta kontakt med:

Media Direct Norge AS

Kunderådgiver kinoreklame

Tone Ward

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen

Tlf. dir. 32205621

Mobil:  90040965